Welcome to the Forums!
Join thousands of other Roblox members with a free account.
Create Forum Account
  • This website was created by Roblox members to replace the official forums (because Roblox shut them down) Join us if you like Roblox!
meFish
Rating:
0%
Reaction score
11

Joined
Last seen

Profile posts Latest activity Postings About Reputation Stats

  • You speak malay?
    meFish
    meFish

    Soo maksudnye ni... Bahasa Melayu still ada byk org laa juga yg gunakan?? wushh confuse

    CrazyExperience
    CrazyExperience
    Banyak! ku fikir mcm 1/3 of the Singapore’s population kot. Xd
    banyak singaporean tahu bahasa melayu, yang cina pun tahu! Mereka semua multilingual, aaaaaa. Aku tak tahu cakap bahasa cina, macam mana nak jadi multilingual? susah lah…
    meFish
    meFish
    Uish jgn stress sgt sbb culture kau sendiri😅 Macam kitorang Malaysia pun tkla straight sgt dgn bahasa apa yg kitorang gunakan... kadang-kadang kitorang cakap Bahasa Melayu pastu kekadang juga English and Bahasa Indonesia punn ada. Asalkan ayat kau baik percayalah semua org akan suka😁


    One of my friends ask what is this but idk the right thing to explain soooooooo can somebody that superb pro tell whats this (This is just running when he run the game)
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…